MoodsZ – Business in de BasementHet past bij onze Rotterdamse spirit om zo weinig mogelijk afhankelijk te zijn van subsidies. Dit gaat o.i. ten koste van onze eigenzinnige mentaliteit. Daarom introduceren we binnen SeedZ Zorg een unieke gelegenheid tot het faciliteren van uw vergaderingen, recepties, netwerkbijeenkomsten of brainstormsessies. MoodsZ – Business in de Basement.

Onze intieme lounge in de basement biedt u een combinatie van privacy en inspiratie. Maar vooral een unieke en experimentele ervaring. Wie gaat er immers in het hart van de Afrikaanderwijk zijn of haar gasten uitnodigen? Tussen al dat ‘vreemde’, temidden van al dat ‘andere’. 

Dat vreemde & andere herkennen wij nu juist als innovatie & vernieuwing. We zijn mede hierdoor niet voor niets een “Laboratorium voor Rotterdams zorg & ondernemerschap”. Dus waar kunt u beter terecht voor een succesvolle vergadering, training, brainstormsessie of evenement?! 

Onze lounge in de basement is er klaar voor. Met ondersteuning van onze FoodsZ [zie hier] krijgt uw bijeenkomst de extra smaakvolle sfeer en inspiratie die het verdient.

Uw winst mag onze winst zijn. Vinden wij. Want uw reservering bij MoodsZ komt direct ten goede aan alle zorgcliënten van SeedZ Zorg waar wij huisvesting, begeleiding en ontwikkeling aan bieden!

Immers, iedereen mag beter worden.

Voor het reserveren van onze ‘ondergrondse’ inspiratielounge belt u 010 – 2107866 of via onderstaand contactformulier.

Voor meer informatie of reserveringen bij MoodsZ – Business in de Basement


Ter ondersteuning van onze [zorg]cliënten, reserveer voor uw vergadering, netwerkborrel of inspiratiebijeenkomst onze businesslounge MoodsZ – Businees in de Baseent


IEDEREEN MAG BETER WORDEN